torsdag 4. september 2008

Aloha Store legges ned :(


I Waldemar Thranesgate ligger (les: lå) den kule butikken Aloha Store. Butikken kan tilby sporty klær fra merker som Nikita, Volcom og Swag, fete solbriller i alle regnbuens farger og trendy hemp-smykker med skjell fra øde strender laaangt herfra.

Men til vår store skuffelse legges nå denne fargerike butikken ned, og gjenåpner i Markveien 56 på Grünerløkka. Hvorfor?

Ifølge Aloha-sjefen Geir Isaksen er det fordi at lokalene i Markveien har plass til flere merker, og fordi at den nye butikken blir liggende nærmere kontoret. Jaja, han om det.


Det store spørsmålet nå er hva som kommer til å åpne der. Geir kunne fortelle at det ikke er helt bestemt hvem som kommer til å overta de nå tomme lokalene.

Så, det blir spennende å se hva som kommer :) Når jeg tenker over det så har vi jo egentlig alt av nødvendige butikker her fra før. Jeg nevner i fleng: Apoteket, Kiwi og ICA, nok kaféer, den økologiske matbutikken Røtter, Robins grønnsaksbutikk, videosjappe, Jernia, bank og post, optiker, frisører og velvære-butikker, antikvariat, Fretex, diverse puber, billig-pizza-sted, gardinforretning.. ja, praktisktalt ALT! Så, hva kan overta de gamle Aloha-lokalene? En butikk á la HM eller Gina Tricot ville blitt helt feil her. Vinmonopolet ligger på Ila, så det trenger vi jo heller ikke. Personlig foreslår jeg at Smoothie Xchange åpner der! Tenk så deilig, starte dagen med en deilig jordbær- og kiwismoothie :) Nam. (Ja, jeg vet at jeg har en blender hjemme, men det er så deilig å bare få en smoothie rett i hånden!) .

Uansett, legger ut et bilde av Aloha Store slik som den ser ut nå; som en ribbet høne.


Kom gjerne med tips til hva du synes burde åpne der :)


Ingen kommentarer: